Darbu Latvenergo pārtrauks Guntis Stafeckis


Darbu AS “Latvenergo” valdē nolēmis pārtraukt valdes loceklis Guntis Stafeckis, kurš informējis energokompānijas padomes priekšsēdētāju, ka pēc divu gadu intensīva darba Latvenergo valdē vēlas atstāt amatu, lai nostiprinātu veselību. G.Stafeckis darbu Latvenergo valdē vēlas izbeigt ar šī gada 1.martu.

G.Stafeckis AS “Latvenergo” valdes locekļa un Tehnoloģiju un atbalsta direktora amata pienākumus pilda kopš 2015.gada, no 2011.gada līdz 2015.gadam bija AS “Latvijas elektriskie tīkli” (LET) valdes priekšsēdētājs, kopš 2014.gada – LET Izpilddirektors.

Guntim Stafeckim ir bagāta pieredze enerģētikas nozarē, jo darba gaitas viņš sāka 1986.gadā, kad strādāja Pļaviņu hidroelektrostacijā (HES), vēlāk kļūstot arī par Daugavas HES Tehniskā un ražošanas departamenta vadītāja vietnieku. Kopš 1995.gada Guntis Stafeckis strādāja SIA “Siemens” vadošos amatos, no 2007. Līdz 2009. gadam bija šī uzņēmuma izpilddirektors.

AS “Latvenergo” Cilvēkresursu  komiteja  organizēs atlases procedūru, lai izvēlētos jaunu  kompānijas valdes locekli un sagatavos priekšlikumus AS “Latvenergo” padomei.

 

Latvenergo koncerns ir lielākais energoapgādes pakalpojumu sniedzējs Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un pārdošanu, dabasgāzes tirdzniecību, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades aktīvu pārvaldību. Latvenergo koncerna struktūru veido komercsabiedrību kopums, kurā izšķirošā ietekme ir mātessabiedrībai AS “Latvenergo” un kurā ietilpst septiņas meitassabiedrības.

Ivita Bidere
AS “Latvenergo”
Preses sekretāre
Tālr.: 67728809; 29279158
ivita.bidere@latvenergo.lv