Augot pašapkalpošanās popularitātei, mazinājusies klātienes klientu apkalpošanas centru nepieciešamība


Pēdējo gadu laikā AS "Latvenergo" ir ieguldījusi daudz resursu, lai attīstītu efektīvus un klientiem ērtus apkalpošanas kanālus, kas ir izskaidrojams arī ar to, ka klātienes informācijas saņemšanas nozīme klientu vidū arvien samazinās. Vienlaicīgi  novērtējam arī to,  ka klienti arvien vairāk izmanto neklātienes iespējas sev būtisko jautājumu noskaidrošanai, galvenokārt pašapkalpošanās portālā elektrum.lv, kā arī sazinoties e-pastā, sociālajos tīklos un katram pieejamajā klientu servisā pa tālruni 80200400. Jāuzsver, ka interneta vidi arvien biežāk norēķiniem u.c. izmanto arī seniori.

Līdz ar to, rūpīgi izvērtējot dažādu klientu apkalpošanas kanālu noslodzes un izmaksas, secinām, ka klientu ieradumi ir mainījušies un arvien lielāks klientu skaits šobrīd izvēlas jautājumus par elektrības lietošanu un samaksu risināt, izmantojot tālruni vai internetu. Tādēļ ir pieņemts lēmums aizstāt klientu apkalpošanu klātienē ar lētākiem un vienlaikus klientiem pieejamākiem un draudzīgākiem apkalpošanas veidiem – saglabājot kvalitatīvas klientu apkalpošanas plašu pieejamību, no 25.aprīļa slēgti klientu klātienes apkalpošanas centri Jēkabpilī, Ventspilī, Liepājā, Rīgā (Brīvības ielā). Darbu turpinās klientu apkalpošanas centri Rīgā, Mūkusalas ielā 41, un Daugavpilī.

Vēlamies uzsvērt, ka visus jautājumus, kuriem klienti raduši meklēt risinājumus klientu apkalpošanas centros, ir iespējams atrisināt, izmantojot pašapkalpošanās portālu www.elektrum.lv. Portālā ir iespējams katram pašam sev ērtā laikā noskaidrot visu informāciju par saviem līgumiem, maksājumiem, saprast, kā veidojas elektrības cena, ikmēneša rēķins, izvēlēties un mainīt sev piemērotākos produktus, pieslēgt jaunus pakalpojumus, ziņot skaitītāju rādījumus utt. Tāpat arī Klientu servisa bezmaksas tālrunis 80200400 darbojas katru dienu no 8.00 līdz 22.00, kur, neizejot no mājas, var saņemt konsultācijas ar elektrību saistītu jautājumu risināšanā.

Ivita Bidere
AS “Latvenergo”
Preses sekretāre
Tālr.: 67728809; 29279158
ivita.bidere@latvenergo.lv