Latvenergo aicina būvniecības nozares uzņēmumus piedalīties seminārā par koncerna nākotnes attīstības projektiem un iepirkumiem

AS "Latvenergo", AS "Sadales tīkls" un AS "Augstsprieguma tīkls" šā gada 1. jūnijā rīko informatīvo semināru, kurā būvniecības nozares uzņēmumiem un elektroiekārtu un materiālu piegādātājiem būs iespēja uzzināt būtiskāko par iepriekš minēto uzņēmumu nākotnes attīstības projektiem un iepirkumiem. Dalība seminārā iespējama klātienē, AS "Latvenergo", Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, vai neklātienē (slēgtā tiešsaistes platformā).

Tuvākajos gados AS "Latvenergo", AS "Sadales tīkls" un AS "Augstsprieguma tīkls" paredzēti plaši attīstības projekti, kuros būtiska loma ir sadarbības partneriem, piegādātājiem un būvdarbu veicējiem. Lai ieplānotie infrastruktūras un citi būvniecības projekti izdotos veiksmīgi, nozares uzņēmumiem ir iespēja laicīgi uzzināt par AS "Latvenergo", AS "Sadales tīkls" un AS "Augstsprieguma tīkls" plāniem, vajadzībām, paredzamo partneru iesaistes apjomu, termiņiem, kā arī iepirkumu un citu organizatorisko sistēmu darbības principiem. “Piegādātāju dienas 2023” dalībniekiem būs iespēja uzdot un noskaidrot visus interesējošos jautājumus.

Reģistrēšanās semināram līdz 26. maijam, aizpildot anketu šeit: https://ej.uz/PD2023

Papildu jautājumus aicinām sūtīt uz lelde.bukovska@ka.lv vai zvanīt +371 28247515.

Ilvija Līvmane
Komunikācijas projektu vadītāja