Par ceļa remontdarbu atsākšanu uz Ķeguma HES tilta

No 2020. gada 1. jūnija līdz 11. jūnijam uz Ķeguma HES tilta VAS "Latvijas Valsts ceļi" un LLK "Viadukts" SIA atsāks ceļa remontdarbus.

No 2020. gada 1. līdz 11. jūnijam uzņēmējs LLK "Viadukts" SIA pēc pārtraukuma turpinās Ķeguma HES tilta remontdarbus – betona virsmu remontu zem tilta un balsttīklu zonā, kabeļu plauktu montāžu, lietus ūdens novadīšanas cauruļu montāžu, drošības barjeru un norobežojumu atjaunošanu un montāžu. Remontdarbu laikā satiksme tiks organizēta, uzstādot nepieciešamos satiksmes organizēšanas palīglīdzekļus un norādes.

Savukārt no 5. līdz 6. jūnijam un no 8. līdz 11. jūnijam tiks veikti tilta brauktuves asfalta seguma frēzēšanas un ieklāšanas darbi, kas notiks vakara un nakts stundās no pl.22.00 līdz pl.7.00.  Šajā laikā asfalta seguma frēzēšanas un ieklāšanas darbi tiks organizēti vienā brauktuves joslā, tādēļ būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi (līdz 30 minūtēm) tilta šķērsošanai.

Satiksmes organizācija tiks nodrošināta atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr. 421 "Noteikumi par darba vietu aprīkošanu uz ceļiem".

Ilvija Līvmane
Komunikācijas projektu vadītāja