Elektrum atklāj elektrouzlādes vietu Mārupē

AS "Latvenergo" zīmols Elektrum atklāj jaunu elektrisko automašīnu uzlādes vietu Mārupē, Malduguņu ielā 1.

Šonedēļ Mārupē, Malduguņu ielā 1, biroju centra Business Garden stāvlaukumā atklāta Elektrum 22 kW maiņstrāvas elektrisko automašīnu uzlādes vieta, kurā vienlaicīgi iespējams uzlādēt četras automašīnas.

Latvenergo šī gada laikā plāno izvērst uzlādes staciju tīklu, atklājot vairāk nekā 80 pieslēgvietu Latvijā. Valstī pieaugot elektroauto skaitam, jau ir nepieciešamas dažādot to uzlādes iespējas un atrašanās vietas, lai autovadītāji varētu nepieciešamajā brīdī veikt uzlādi, negaidot rindā. Tādēļ Elektrum sadarbojas arī ar zemes īpašniekiem, biroju centriem, tirdzniecības centriem, daudzdzīvokļu ēku projektu attīstītājiem, pašvaldībām un apkaimju biedrībām, lai izveidotu ērtu un pārdomātu uzlādes tīklu. Klientiem ir būtiski, ka tiek nodrošināts kvalitatīvs klientu serviss, ērtas norēķinu iespējas un tehniskais atbalsts visu diennakti.

Visās Elektrum uzlādes stacijās norēķini ir par izmantotajām kilovatstundām (kWh), tas ir ērts un precīzs veids, kā klients var novērtēt akumulatora uzlādes apjomu. Elektroautomobiļu īpašniekiem ir iespēja Elektrum  internetveikalā arī iegādāties mājsaimniecībā izmantojamas uzlādes iekārtas un aksesuārus.