Saimnieciskajā darbībā neizmantojamās speciālās tehnikas izsole

AS "Latvenergo" aicina piedalīties saimnieciskajā darbībā neizmantotas speciālās tehnikas izsolē. Izsoles norises laiks – no 2021.gada 4.septembra plkst. 13.00 līdz 2021. gada 24.septembra plkst. 13.00. Izsole norisinās Latvijas Tiesu administrācijas elektronisko izsoļu vietnē: https://izsoles.ta.gov.lv/.

Lai apskatītu AS "Latvenergo" izsolāmo transportlīdzekļu sarakstu, jāatver saite uz izsoļu vietni un meklēšanas filtros:

• "Tips" – jānorāda "Kustamā manta",
  • "Izsoles rīkotājs" – jānorāda "Latvenergo".

Izsoles organizēšanā tiek piemēroti Ministru kabineta 16.06.2015. noteikumi Nr.318 "Elektronisko izsoļu vietnes noteikumi" un Ministru kabineta 20.06.2017. noteikumi Nr.343 "Tiesu administrācijas maksas pakalpojumu cenrādis".

Kopēju informāciju par izsolē izsolāmajiem transportlīdzekļiem varat iegūt šeit.

AS "Latvenergo" elektroniskās izsoles noteikumus varat iegūt šeit.

Izsolāmās speciālās tehnikas apskate iespējama Ķeguma novada Ķegumā, Ķeguma prospektā 7/9 un Ozolnieku nov., Cenu pag., Raubēnos, 2021.gada 8., 9. un 14.septembrī no plkst. 9.00 līdz 16.00. Par apskates iespējām Ozolnieku novada Cenu pagasta Raubēnos obligāti iepriekš jāsazinās ar izsoles sarakstā norādītajām kontaktpersonām.

Atrodoties AS "Latvenergo" teritorijā, jāievēro fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Pieteikšanās termiņš dalībai izsolē – no 2021.gada 4.septembra plkst. 13.00 līdz 2021.gada 14.septembra plkst. 23.59.

Papildu informāciju Jūs varat iegūt darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 pa tālruni 26327691.