Saimnieciskajā darbībā neizmantojamo transportlīdzekļu izsole

AS "Latvenergo" aicina piedalīties saimnieciskajā darbībā neizmantojamo transportlīdzekļu izsolē. Izsoles norises laiks no 2020.gada 20.novembra plkst.13.00 līdz 2020.gada 10.decembra plkst.13.00. Izsole norisinās Latvijas Tiesu administrācijas elektronisko izsoļu vietnē: https://izsoles.ta.gov.lv/.

Lai apskatītu AS "Latvenergo" izsolāmo transportlīdzekļu sarakstu, jāatver saite uz izsoļu vietni un meklēšanas filtros:

• "Tips" - jānorāda "Kustamā manta",
  • "Kategorija" – jāatzīmē izvēlne "Transportlīdzekļi",
  • "Izsoles sākums" - jāizvēlas datums 20.11.2020.

Izsoles organizēšanā tiek piemēroti Ministru kabineta 16.06.2015. noteikumi Nr.318 "Elektronisko izsoļu vietnes noteikumi" un Ministru kabineta 20.06.2017. noteikumi Nr.343 "Tiesu administrācijas maksas pakalpojumu cenrādis".

Kopēju informāciju par izsolē izsolāmajiem transportlīdzekļiem varat iegūt šeit.

Izsolāmo transportlīdzekļu apskate iespējama Salaspils novada Aconē, TEC-2 teritorijā, 2020.gada 25., 26. un 30.novembrī no plkst. 9:00 līdz 16:00. Transportlīdzekļu apskates vietas karte (no Jūrmalas puses un no Tallinas apvedceļa ).

Atrodoties AS "Latvenergo" teritorijā jāievēro fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Pieteikšanās termiņš dalībai izsolē – no 2020.gada 20. novembra līdz 2020.gada 30.novembrim, plkst. 23:59.

Papildus informāciju Jūs varat iegūt darba dienās no plkst. 8:00 līdz 17:00 pa tālruni: 26327691.