AS "Latvenergo" – labākais darba devējs ražošanas sektorā

AS "Latvenergo" saņem labākā darba devēja titulu ražošanas sektorā "TOP darba devējs 2020" apbalvošanas pasākumā, ko organizē karjeras portāls "CV-Online Latvia".

AS "Latvenergo" astoto gadu pēc kārtas ir kļuvusi par labāko darba devēju ražošanas sektorā, tā liecina interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" rīkotās aptaujas "Top darba devējs 2020" rezultāti.

Arī Covid-19 izraisītās pandēmijas laikā 2020. gadā AS "Latvenergo" lielākās elektroenerģijas ražotnes un uzņēmums kopumā strādāja pilnvērtīgā darba režīmā, lai nodrošinātu nepārtrauktu un drošu elektroenerģijas un siltuma ražošanu un piegādi Latvijas sabiedrībai. Darbinieku veselība un drošība bija un joprojām ir augsta prioritāte, lai ārkārtējās situācijas laikā darba vietās ražotņu personāls, kas strādā īpašā darba režīmā, būtu pienācīgi nodrošināts. Tas nozīmēja arī līdz šim koncernā nebijušus risinājumus, sniedzot visas iespējas, lai darbiniekiem būtu droša, efektīva un motivējoša darba vide un iespējas arī attālināta darba apstākļos.

Kristīne Ločmele, AS "Latvenergo" Personāla lietu administrēšanas daļas vadītāja: "Paldies visiem, kas ir balsojuši šajā aptaujā! Mēs patiesi jūtamies lepni par to, ka jau vairāku gadu garumā esam starp labākajiem darba devējiem Latvijā, un tas nav palicis nepamanīts – mums šai laikā pievienojušies talantīgi, motivēti kolēģi, tā veidojot spēcīgu Latvenergo komandu. Tā ir šodienas un nākotnes enerģija – mūsu darbinieki, tādēļ saku tiem lielu paldies! Mēs ikvienu kolēģi novērtējam gan kā darbinieku ar viņa unikālajām zināšanām un prasmēm, gan kā cilvēku ar viņa ikdienu un vērtībām. Liels paldies ikvienam, kas šajos neparastajos apstākļos spējis saglabāt to dzirksti, turpināt radīt inovācijas, apgūt jaunas tehnoloģijas, turpināt attīstīt biznesa virzienus un ļauj mums sasniegt aizvien ambiciozākus mērķus. Paldies arī CV Online par iespēju saņemt šo balvu! Mēs to ļoti novērtējam!"

Aptauja "Top darba devējs" tiek organizēta 10.reizi. Šogad balsojumā par darba devējiem piedalījās rekordliels respondentu skaits, sasniedzot gandrīz 15 000 cilvēku 2332 organizācijās. Respondentiem bija iespēja noteikt arī labākos darba devējus Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

2020. gada iekārotāko darba devēju respondentu vērtējumā ir paziņoti līderi no tādiem sektoriem kā finanses, tirdzniecība, ražošana, informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas, transports un loģistika, sabiedriskā ēdināšana. Šogad šis saraksts papildināts saraksts biznesa kategorijā, noskaidrojot arī labākos darba devējus starptautisko biznesa pakalpojumu sektorā.

Ar aptaujas "Top darba devējs 2020" rezultātiem iespējams iepazīties karjeras portālā www.cv.lv.

Apbalvošanas pasākumu iespējams noskatīties šeit: https://bit.ly/30Udxix

Ilvija Līvmane