AS "Latvenergo" – labākais darba devējs ražošanas sektorā

AS "Latvenergo" saņem labākā darba devēja titulu ražošanas sektorā "TOP darba devējs 2019" apbalvošanas pasākumā, ko organizē karjeras portāls "CV-Online Latvia".

AS "Latvenergo" septīto gadu pēc kārtas ir kļuvusi par labāko darba devēju ražošanas sektorā, tā liecina interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" rīkotās aptaujas "Top darba devējs 2019" rezultāti.

AS "Latvenergo" kopējā vērtējumā LABĀKO DARBA DEVĒJU TOP 50 / TOP DARBA DEVĒJI ir ceturtajā vietā.

Kristīne Ločmele, AS "Latvenergo" Personāla lietu administrēšanas daļas vadītāja: "Būt starp TOP darba devējiem ir gan ļoti liels gods, gan milzīga atbildība. Darba meklētājiem TOP darba devējs jau ir zināma kvalitātes zīme, kas dod mums kā organizācijai iespēju izvēlēties darbiniekus starp prasmīgākajiem un perspektīvākajiem. Vienlaikus tas uzliek arī pienākumu attaisnot gaidas un turēt pacelto latiņu tikpat augstu. Temats, kas caurvija šī gada balvu pasniegšanu, ir ilgtspēja. Strauji mainīgajā darba vidē ilgtspēja gan darba devējam, gan darbiniekam iegūst jaunu saturu. Ilgtspēja iet roku rokā ar atvērtību, jaunām idejām, pārmaiņām un pastāvīgu pašattīstību."

Lai noskaidrotu un apbalvotu labākos darba devējus Latvijā, "CV-Online Latvia" devīto gadu pēc kārtas veica vērienīgu aptauju "TOP darba devējs". Aptauja "TOP darba devējs 2019" norisinājās no 2019. gada 2. decembra līdz 2020. gada 26. janvārim vietnē www.topdarbadevejs.lv,  iegūstot datus no vairāk nekā 11 000 respondentu, kas padara šo topu par uzticamu informācijas avotu darba tirgus dalībniekiem.

Aptaujā noskaidrots ne tikai 2019. gada populārākais un iekārojamākais darba devējs respondentu vērtējumā, bet apzināti līderi atsevišķos sektoros – finanses, tirdzniecība, ražošana, informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas, transports un loģistika. Tāpat noskaidroti arī labākie un populārākie darba devēji Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Ar aptaujas "Top darba devējs 2019" rezultātiem iespējams iepazīties karjeras portālā www.cv.lv.

Ilvija Līvmane
Komunikācijas projektu vadītāja